Plus Beauty

Jag jobbar alltid med hjärtat

Behandlingar Boka tid online

Om Benze Beauty Care

Benzes berättelse!

Jag älskar att säga till mina kunder att ”SKÖNHET” och ”HÄLSA” måste gå hand i hand! Skönhet handlar om att känna sig bekväm och självsäker. För att skapa den känslan är det väldigt viktigt att skönheten också kommer inifrån och ett bra sätt att uppnå detta är att leva ett hälsosamt liv.

Jag har älskat varje minut av resan som startade på hösten 2015. Det var samma år, i augusti, som jag öppnade min salong på Föreningsgatan 12 i Malmö. Vid den tiden var jag huvudsakligen massageterapeut med sportmassage som min specialitet. När jag tänker på mina behandlingar är massage den behandling där jag verkligen kan känna vilka problem min kunder har.

Från djupet av mitt hjärta kan jag verkligen säga att jag älskar skönhet. Kanske beror det delvis på att jag växte upp i en familj där skönhet var viktig både privat och som affärsidé. Mina tre systrar har sina egna skönhetssalonger I Thailand och nu har jag min egen i Sverige.

Därför kändes det helt naturligt för mig att leta efter utbildningar inom eller med anknytning till skönhet. Jag valde dom som jag trodde skulle vara mest användbara och av bäst kvalitét. Det blev många resor för att hitta dessa och jag åkte bland annat till Belgrad, Thailand, Vietnam, Stockholm och deltog även i ett flertal virtuella kurser på Internet. Eftersom jag tror att kvalitéten på inhämtade kunskaper är av avgörande betydelse har flertalet av utbildningarna erhållits av Phi Academy, till exempel de som rör Microblading & PMU, Behandling av ögonbryn med maskinell hårstråteknik, Microneedling, Plasma fibroblast, Dermaplaning, Hudexpert, Hud hygien och Phiremoval för att ta bort oönskade PMUs och små tatueringar.

Benze Dahlgren poserar framför vackra blombuketter i en blommig klänning

Anledningen till att jag blev intresserad av att lära mig mer om PhiRemoval berodde på att jag som PMU terapeut inte bara måste behärska att implementera pigment i huden utan också måste lära mig att ta bort dem. Nuförtiden har jag många klienter som har dåligt utförda eller oönskade PMUs och det känns fantastiskt bra att jag har möjligheten att hjälpa dem och att se dem med ett leende på läpparna igen.

Med många års erfarenhet bakom mig känns det väldigt bra idag att konstatera att de flesta av mina kunder är mycket nöjda med mina behandlingar. De kommer tillbaka till mig för nya dito om och om igen och rekommenderar sina vänner att göra detsamma både privat och via sociala medier.

Benze Beauty Cares mål har alltid varit att göra kunderna nöjda genom att erbjuda bästa möjliga behandlingar och service. Vi är beredda att göra allt som står I vår makt för att gå våra klienters önskemål till mötes.

Jag ser verkligen fram emot fortsättningen på denna underbara resa. Jag vill också gärna visa hur mycket jag uppskattar mina kunskaper och erfarenhet så därför har jag beslutat att behandla klienter med cancer gratis. De måste emellertid visa ett intyg från sjukhuset som visar att doktorn gör klartecken för att skapa nya ögonbryn utan risk för klienten.

Jag jobbar med hjärtat

Vi har älskat varje minut av vår resa som har pågått sedan hösten 2015. Det var i augusti samma år som jag öppnade min salong på Föreningsgatan 12 i Malmö. Då som massageterapeut med sportmassage som min specialitet. Ganska snart utforskade jag nya områden att arbeta med för att på så sätt bredda utbudet av tjänster. Eftersom jag alltid varit intresserad av skönhet och själv lagt mig vinn om att ta hand om mitt utseende kändes det naturligt att söka utbildningar inom detta område. Det blev kurser i Belgrad, Thailand, Stockholm och via Internet. Då kvaliteten på kunskaperna är av högsta vikt har majoriteten av kurserna tillhandahållits av PhiAcademy, bland annat de som avser microblading & PMU, microneedling & PhiIon samt Tatueringsborttagning. Med flera års erfarenhet i bagaget inom respektive område är jag idag glad att kunna konstatera att mina kunder är nöjda och att många av dem söker sig till mig igen för ytterligare behandlingar. Detta gäller såväl massage och vaxning som de rena skönhetsbehandlingarna. Vi på Benze Beauty Care har alltid haft och har som mål att genom våra tjänster se till att våra kunder blir nöjda. Vi gör allt som står i vår makt för att motsvara alla förväntningar. Tack vare vårt breda utbud är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med att ha valt oss.