Plus Beauty

Jag jobbar alltid med hjärtat

Behandlingar Boka tid online

Hydra Skin Glow Facial

Vad är Hydra Skin Glow Facial?

Hydra Skin Glow Facial tar den här typen av ansiktsbehandlingar till en helt ny nivå. Det är en icke penetrerande metod framtagen för att rengöra porerna, återfukta huden och förbättra kvaliteten på densamma. Dessutom fungerar den i stort sett för alla oavsett ålder, typ av hud och hudfärg.

Hydra Skin Glow Facial teknologin exfolierar, tar bort ojämnheter, renar och fyller ut huden samtidigt som den återfuktar och det med bara en teknisk huvudenhet.

Den nedkylande massagen som tillhandahålls av ett av maskinens huvuden minimerar storleken på porerna vilket ger både vatten och energi till hudcellerna. Genom den här processen absorberas syre och näringsämnen bättre.

Den höga frekvensen på huvudets intensiva vibrationer bryter ner vattenmolekylerna till nanostorlek. Dessa små partiklar penetrerar huden och ger omedelbart denna ett lysande och mer jämnt utseende.

Hydrafacial informationsblad

Mer om Hydra Skin Glow Facial

Hydra Skin Glow Facial behandlingen är idealisk för att avgifta och balansera huden om du vill förbättra hudens struktur och uppnå en jämnare färg på densamma.

Huden kommer alltid att innehålla döda och ofräscha celler. Behandlingen tar bort dessa, smuts som fastnat och andra föroreningar i huden. Vacuumet som skapas genom negativt tryck får ultrasmå bubblor att flöda in, vilken gör att det återfuktande serumet kan appliceras på ett effektivt sätt.

Hydra Skin Glow Facial behandlingen har så mycket att erbjuda, inkluderande en mild peeling med hjälp av en renande vätska samt en peeling lösning som innehåller salicylsyra. Nästa steg i proceduren är att applicera vitaminer, fukt och antioxidianter till huden.

Konstigt nog så inriktar sig de flesta ansiktsbehandlingar på att förbättra hudens aktuella status till skillnad motHydra Skin Glow Facial som försöker skapa ett långvarigt och bestående resultat.

Den rengörande och exfolierande lösningen som används under behandlingen hjälper huden att förnya sig själv. Spirulina extraktet (mikroalger) som ingår i lösningen lugnar huden och antioxidianterna förminskar och bekämpar tecknen på åldrande. På köpet så skyddas huden från påverkan utifrån och skadliga effekter från fria radikaler. Fukten gör huden mjuk och smidig samtidigt som elasticiteten blir bättre. Dessutom motverkas uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Slutligen arbetas ett serum in i huden med hjälp av ett lätt ökat lufttryck. Serumet är återfuktande, berikat med en speciell kombination av örtextrakt, Panthenol (vitamin B-5) och vitamin E. Kombinationen accelererar förnyelseprocessen i huden och bidrar med skydd från antioxidianterna. Extrakt från Malva gör huden mjuk, tea tree olja rengör och lugnar medan Nesrin garanterar maximal återfuktning.

Vilka hudprobelm kan åtgärdas med den djuprengörande Hydra Skin Glow Facial behandlingen?

 • Igensatta porer (blackheads)
 • För stor sebum produktion
 • Acne
 • Vita och svarta finnar
 • Hyperpigmentation
 • Ärr efter acne
 • Torr och känslig hud
 • Ojämn hudfärg och rodnad
 • Fina linjer och rynkor
 • Påsar under ögonen
Hydrafacial, bild på person som gjort behandling, före och efter

Vilka övriga fördelar har Hydra Skin Glow Facial behandlingen?

Den är skonsam men trots detta väldigt effektiv och därför ett bättre alternativ jämfört med tuffare ansiktsbehandlingar. Här kan nämnas laser och olika typer av peeling som båda kan orsaka irritation och rodnad upp till ett par dagar efter aktuell procedur. Nedan följer några av anledningarna varför folk i allmänhet älskar Hydra Skin Glow Facial:

 • Fungerar på alla typer av hud oavsett om du har känslig, torr eller oljig dito eller problem som till exempel acne.
 • Samma fina resultat varje gång. Eftersom större delen av behandlingen är beroende av Hydra Skin Glow Facial teknologin uppnås samma goda resultat varje gång.
 • Ingen väntetid. Detta är en annan av anledningarna till att behandlingen är så populär. Faktum är att du kan sminka dig samma dag om du så önskar men de flesta är så nöjda med hudens lyster efter behandlingen att de avstår att täcka över den.
 • Omedelbart resultat. Eftersom behandlingen är ickepenetrerande (ej invasiv) kan du se de positiva resultaten med en gång. Vi rekommenderar metoden innan stora händelser så som exempelvis bröllop tack vare den skinande, hälsosamma looken.

Tilläggas bör att ett visst obehag kan upplevas under själva behandlingen men efter densamma är det bara att återgå till sina dagliga rutiner utan att behöva vänta på en tidskrävande läkningsprocess.

Sidoeffekter – nej!

Några sidoeffekter har inte heller konstaterats. De flesta andra ansiktsbehandlingar, speciellt de som inkluderar extraktioner, har biverkningar. Kanske har du gjort en ansiktsbehandling innan en fest, ett evenemang eller liknande och hoppat över extraktionsdelen av rädsla för smärtan och rodnaden. Detta är inget du behöver oroa dig för beträffande Hydra Skin Glow Facial proceduren. Det är snarare så att behandlingen är avkopplande och mer känns som en lättare massage. Hydrafacial ger också ett betydligt bättre resultat än andra ansiktsbehandlingar och utan vare sig smärta eller risk för inflammationer. Valet är således ganska enkelt.

Hur ofta bör man göra Hydra Skin Glow Facial behandlingar?

Har du aldrig gjort den här typen av behandling tidigare så kan det vara fördelaktigt att börja med två till fyra Hydra Skin Glow Facial per månad i cirka tre månader. Efter detta har huden troligtvis uppnått en bättre allmän status än tidigare och därefter räcker det med en gång per månad.