Plus Beauty

Jag jobbar alltid med hjärtat

Behandlingar Boka tid online

Carbon Peeling

Carbon Peeling

Carbon Peeling är en innovativ behandling som är i princip smärtfri med minimal eller i stort sett ingen läkningstid. Fördelarna är många för individer med oljig hud, pormaskar, förstorade porer, trött och glåmig skinnstruktur eller med acne i ansiktet eller på kroppen. Behandlingen är också ett perfekt sätt att exfoliera och fräscha upp huden. Resultatet är en direkt förbättring av hudens lyster och skinnet känns mjukare, jämnare och fastare.

Metoden bygger på att ett lager av kollösningen appliceras på huden. Därefter väntar man en stund medan vätskan tränger in djupt i porerna. Ljuset från lasern attraheras av kolens partiklar och dras till dessa.

Kol har förmågan att absorbera olja och föroreningar djupt inifrån porerna. När lasern rör sig över det behandlade området och hittar samt förstör kolpartiklarna tar dessa partiklar med sig allt material som absorberats i vätskan.

Behandlingen resulterar som sagt i ett flertal fördelar, bland annat nedanstående.

Exfoliering:

Då kolpartiklarna träffas av lasern skickar de iväg döda skinnceller och pormaskar samtidigt som huden effektivt exfolieras. Resultatet är en mjukare, skinande hud med reducerad porstorlek och en betydligt jämnare skinnton.

Rejuvenerad hud:

Carbon peeling träffar också de djupare lagren av huden och stimulerar på så vis även den naturliga produktionen av kollagen. Det i sin tur skapar ett fastare, fylligare skinn med reducerade linjer och rynkor som får huden att strama upp sig och se skinande ut.

Effektivt mot acne och fet hud:

Hettan som är en del av behandlingen ger ytterligare två fördelar. Den reducerar de bakterier som huvudsakligen är orsaken till acne, vilket gör det lättare att behandla framtida finnar och utbrott av acne. Genom att produktionen av fett från huden reduceras minskar även risken för att porerna täpps till. Behandlingen kan utföras var som helst på kroppen inkluderande rygg och bröstkorg.

Precis som med alla hudbehandlingar måste även carbon peeling kompletteras med en bra rutin för att ta hand om huden och att använda en kräm med hög solskyddsfaktor dagligen.

Det kan förväntas ett synbart resultat omedelbart efter den första behandlingen men för en maximal effekt som varar längre rekommenderas regelbundna behandlingar.

Carbon Peeling, pris för en behandling Pris
Carbon Peeling behandling 1495kr
Kvinna med fin hy