Plus Beauty

Jag jobbar alltid med hjärtat

Behandlingar Boka tid online

Microblading och PMU

Gratis konsultation vid behandling

För kunder som bokar en ny PMU-behandling hos oss gällande ögonbryn, läppar eller eyeliner ingår ett återbesök i priset inom 4-8 veckor. Om konsultationen inte leder till någon behandling debiteras 250 kr.

OBS! Du ansvarar själv för bokningen av återbesöket. Går det längre tid än 8 veckor så behövs en helt ny behandling.

Microblading  
Hårstråteknik Väldigt naturlig
  Kräver fler Touch-ups
  Passar inte alla skinntyper
  Inte bra för att dölja underliggande problem
Microshading Combo Brows  
Kombination En blandning av hårstråteknik och skuggning
Hårstrå och skuggning Perfekt för extra fyllighet och täthet
Soft Shading Powder Brows  
Ombré skuggning Liknar vanlig makeup
Skuggning som är ljusare Färre Touch-ups
Vid näsroten och mörkare Bra för alla sorters hud
På andra änden av brynet Bra för att dölja underliggande problem

Mikrobladning jämfört med Nano hårstråteknik med maskin: Vilken metod är rätt för dig?

Ögonbrynen är den viktigaste delen av ditt ansikte. De skyddar inte bara dina ögon från damm och svett utan de kan också hjälpa dig att accentuera dina ögon, forma ditt ansikte och även lyfta ditt utseende rent generellt. För att uppnå dessa fördelar krävs det att du tar hand om dina ögonbryn. Det är därför inte att undra på att tusen och åter tusen kvinnor runt om i världen använder sig av Mikrobladning vilken är en av de mest populära kosmetiska metoderna för att förbättra ögonbrynens utseende. Hur som helst, visste du att det nu mer finns ännu en effektiv metod för att uppnå samma typ av fördelar som vid mikrobladning, nämligen nano hårstråteknik med maskin.

Metoden, Nano hårstråteknik med maskin, är en minimalt invasiv procedur där pigmentet implementeras i huden med hjälp av en kosmetisk tatueringsmaskin. Denna nya teknik har tagit skönhetsindustrin med storm. Du erhåller alla fördelarna som du får genom mikrobladning men med hjälp av en procedur som är betydligt mildare mot huden och med betydligt längre livslängd.

Så, vad ska du välja – Mikrobladning eller Maskinell håstråteknik?

Naturligtvis är det helt och hållet upp till dig och dina personliga preferenser. Både Mikrobladning och Nano maskinell hårstråteknik skapar fantastiska resultat och kan på många sätt förändra ditt liv. Hur som helst, vilken metod du än väljer, gå till en professionell, utbildad, erfaren, certifierad och kunnig terapeut så att du kan känna dig trygg och få det bästa resultatet som går att få.


Varför anlita Benze Beauty Care?

Benze Dahlgren är en välutbildad, kunnig och professionell terapeut med många nöjda kunder och stor erfarenhet. Hennes mål är alltid för kundens bästa och att skapa vackra ögonbryn anpassade för den individuella kundens ansikte. Så om du vill vakna upp i morgon med underbara ögonbryn, kontakta Benze Beauty Care idag! Salongen kan erbjuda både Mikrobladning och Nano Hårstråteknik.

Vilka är då skillnaderna mellan Mikrobladning och Maskinell hårstråteknik?

  • Mikrobladning är en semi permanent tatueringsmetod där en handhållen enhet med ett huvud innehållande upp till sju mikronålar används för att manuellt applicera pigmentet i huden. Maskinen som används vid Nano hårstråtekniken å andra sidan, är digital.
  • Den maskinella metoden implementerar pigmentet aningen djupare än vid mikrobladning.
  • Resultatet vid den maskinella tekniken sitter normalt sett i betydligt längre än det som uppnås vid mikrobladning. Upp till arton månader är normalt vid mikrobladning medan 2 – 2,5 år är genomsnittet för den maskinella metoden, givetvis med reservation för skinntyp och livsstil.
  • Fast resultatet är betydligt kortvarigare vid mikrobladning behövs det fler återbesök hos din terapeut för att fylla i ögonbrynen än vad som behövs vid den maskinella nano metoden.
  • Mikrobladning är inte för alla! Har du extremt oljig hud är det troligtvis så att du inte är den idealiska kunden för mikrobladning. Proceduren lämpar sig inte heller för tunn, känslig och ömtålig hud. Den maskinella nano tekniken däremot lämpar sig för alla även för de som har oljig och ömtålig hud.
  • Den maskinella nanotekniken orsakar noterbart mindre trauma i huden än mikrobladning.