Plus Beauty

Jag jobbar alltid med hjärtat

Behandlingar Boka tid online

Massage

Det är stor skillnad på thaimassage och thaimassage, något som alla som upplevt olika thaimassörer på plats i Thailand kan intyga. I grunden är denna massage fantastisk för såväl fysisk hälsa som psykiskt välbefinnande – efter behandlingen känner man sig ofta som pånyttfödd – men kvaliteten beror givetvis på den som utför massagen.

I Malmö får du garanterat bäst thaimassage hos oss – vi lägger väldigt stor vikt vid kvalitet och att massagen anpassas efter den person som ligger på massagebänken. Du är hjärtligt välkommen att boka en behandling eftersom det är det bästa och det enda sättet att testa hur bra vår massage är.

Omtanke om våra kunder har alltid första prioritet. Plus Beauty väljer därför att massera med den exklusiva mandeloljan vid majoriteten av behandlingarna. Vi har också uppgraderat och använder varm olja vid vissa typer av massage. Detta ger en mer avkopplande känsla och terapin blir mer helande än någonsin förr.

Kvinna på massagebänk får ryggmassage av kvinnlig massör

Deep Sport Tissue Massage

Terapeutisk djup sport massage är en massageteknik som fokuserar på att behandla och därigenom motverka värk i mjukdelarna. Värken och smärtan beror ofta på skador och slitage som är förknippade med fritidsaktiviteter och arbete. Massagen hjälper till med att minska muskelstelhet och att verka avstressande och avkopplande genom att reducera hjärtfrekvens och blodtryck.

Behandlingens tid Pris
30 min massage 495 kr
60 min massage 750 kr

Varm aromamassage med oljeljus

En upptäcktsresa for Sinnet, Kroppen & Själen. Ett levande ljus skapar inte bara en speciell atmosfär utan ger också en känsla av välbefinnande och avkoppling. Aroma Oljeljusmassage kombinerar fördelarna med avslappningsmassage, aromterapi och behandling med värme. Hettan från ljuset mjukar upp kroppens vävnad, får musklerna att koppla av och har även vissa smärtlindrande egenskaper. Den aromatiska oljan som frigörs från ljuset hjälper till att återställa hudens naturliga skyddslager. Massagen förbättrar blodcirkulationen, hudens elastisitet och utseende. Efter behandlingen kan du förvänta dig att din hud är återfuktad, mjuk och silkeslen.

Behandlingens tid Pris
60 min massage 850 kr
Ros aroma  
Lavendel aroma  

Fotmassage

Kraften från massörens händer anbringas ömt och exakt till specifika nervändar på undersidorna av fötterna. Varje del av foten är kopplad till en annan, ofta avlägsen del av kroppen. De specifika punkterna under foten påverkar vitala organ och kroppens muskler. Exempelvis, massage på basen på en tå kan väcka nerven som styr bronker och lungor, en knoge längs vristen kan lindra smärta i ryggen och främja en bättre kroppshållning. Thaifotmassage ger fötter och ben den omtanke och uppmärksamhet de förtjänar. De är trots allt grundpelarna i den mänskliga kroppen.

Behandlingens tid Pris
30 min massage 495 kr
60 min massage 750 kr

Aromoljemassage

Det är inte bara aromen som påverkar hjärnan genom sin förmåga att skapa en harmonisk och stämningsförhöjande atmosfär, eteriska oljor kan även ha farmakologiska effekter. De främjar avslappning och välbefinnande, får muskelsmärta att lindras och ökar kroppens energi. De olika oljorna har alla sina egna läkande egenskaper. Välj oljan efter hur du mår och efter vilka effekter du förväntar dig. Till exempel, lavendel har en lugnande effekt medan citrongräs har en upplyftande (bra mot jetlag).

Behandlingens tid Pris
30 min massage 495 kr
60 min massage 750 kr

Gravidmassage

När en kvinna är gravid genomgår hennes kropp många förändringar men även psyket och det andliga påverkas. De fysiska förändringarna kan orsaka stress och obehag hos den blivande modern. Massage är då ett underbart sätt att lindra många av dessa besvär samt skapa en känsla av välbefinnande.

Behandlingens tid Pris
30 min massage 495 kr
60 min massage 750 kr
En man står bakom en gravid kvinna och båda håller händerna på magen format som ett hjärta

Exklusiv Massage Boost

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med detta paket för hela kroppen. 90 minuter med kropps- huvud- ansikts- och fotmassage. En total behandling för både kropp och själ. Framtaget för att ge avkoppling i vår stressiga vardag.

En delikat kombination av våra fantastiska behandlingar. Tillsammans ger de kroppen en total genomgång från huvud till fot. Kroppens stora muskler får sitt samtidigt som huvud och fötter får sin välförtjänta uppskattning. Vi kan garantera en känsla utöver det vanliga där även sinnet berörs på djupet. Det är som man brukar säga "en sund själ i en sund kropp".

Behandlingens tid Pris
90 min massage 1 295 kr
Ung kvinna får massage

Facial spa back & head scalp massage

Ansiktsspa, kombinerad behandling, inkluderande massage av ryggen och skalpen.

Massagen förbättrar blodcirkulationen, vilket i sin tur hjälper till att ta bort muskelsmärta orsakad av fysisk ansträngning. Massagen får musklerna att slappna av vilket förbättrar både rörlighet och smidighet. Avslappnade muskler gör det också lättare för personer med sömnproblem att somna. Det är också bevisat att massage ökar nivåerna av endorfin som ger ett större välbefinnande och en känsla av harmoni.

Massage av skalpen är troligtvis den mest föryngrande och avslappnande massagebehandling som går att få. Den hjälper till att stimulera nerverna och blodkärlen under skalpen samtidigt som musklerna runt huvudet slappnar av. Även de små musklerna är mottagliga och svarar bra på massage.

Ung kvinna får massage

Facial spa back & head scalp massage

Vad innebär då ”Ansiktsspa”? En ansiktsbehandling är en förskönande hudprocedur som rengör porerna, exfolierar döda hudceller, återfuktar huden (även på djupet) och stimulerar hudens förnyelseprocesser.

Fördelarna med en ansiktsbehandling:

  • Färre fina linjer och rynkor
  • Förhindrar utbrott av acne
  • Bättre blodcirkulation
  • Bättre dränage av lymfan
  • Yngre, fräschare hud
  • En mer skinande hud

Det gäller dock att komma ihåg att vi alla är individer med olika förutsättningar och detta gäller inte minst huden. Hos Plus Beauty går vi tillsammans igenom vilken behandling som passar din hud bäst får att nå de optimala estetiska målen. Vi erbjuder ett stort antal olika ansiktsbehandlingar designade för att hjälpa dig att se så bra ut som bara är möjligt.

Vi rekommenderar att regelbundet unna sig en ansiktsbehandling ungefär en gång i månaden för optimala resultat. Det ger hudcellerna möjlighet att regenerera och hela sig innan nästa procedur vilket i sin tur får din hud att se friskare och hälsosammare ut under en längre tidsperiod.

För mer information on våra ansiktsbehandlingar vänligen kontakta Plus Beauty och boka en tid för konsultation eller, ännu hellre, boka en tid online, nu!

Behandlingens tid Pris
90 min massage 1 695 kr