top of page

Hydra Skin Glow Facial

Vad är Hydra Skin Glow Facial?

Hydra Skin Glow Facial tar denna typ av ansiktsbehandling till en helt ny nivå. Det är en icke-penetrerande metod designad för att rengöra porerna, återfukta huden och förbättra dess kvalitet. Dessutom fungerar det för i stort sett alla oavsett ålder, hudtyp och hudfärg.
Hydra Skin Glow Facial-teknik exfolierar, tar bort brister, rengör och fyller huden samtidigt som den återfuktar, allt med bara en teknisk huvudenhet.

Den kylande massagen som ett av maskinens huvuden ger minimerar storleken på porerna och ger både vatten och energi till hudcellerna. Genom denna process absorberas syre och näringsämnen bättre.

Den höga frekvensen av huvudets intensiva vibrationer bryter ner vattenmolekylerna till nanostorlek. Dessa små partiklar tränger in i huden och ger den omedelbart ett strålande och jämnare utseende.

Mer om Hydra Skin Glow Facial

Hydra Skin Glow Facial behandling är idealisk för att avgifta och balansera huden om du vill förbättra hudens struktur och få en jämnare färg på den.

Huden kommer alltid att innehålla döda och inaktuella celler. Behandlingen tar bort dessa, smuts som fastnat och andra orenheter i huden. Vakuumet som skapas av undertrycket gör att ultrasmå bubblor strömmar in, vilket gör att det fuktgivande serumet kan appliceras effektivt.

Ansiktsbehandlingen Hydra Skin Glow har så mycket att erbjuda, inklusive en skonsam peeling med en rengöringsvätska och en peelinglösning som innehåller salicylsyra. Nästa steg i proceduren är att applicera vitaminer, fukt och antioxidanter på huden.

Märkligt nog fokuserar de flesta ansiktsbehandlingar på att förbättra hudens nuvarande status, till skillnad från Hydra Skin Glow Facial, som försöker skapa ett långvarigt och hållbart resultat.

Den rengörande och exfolierande lösningen som används under behandlingen hjälper huden att förnya sig. Spirulinaextraktet (mikroalger) som ingår i lösningen lugnar huden och antioxidanterna minskar och bekämpar ålderstecken. Dessutom är huden skyddad från yttre påverkan och skadliga effekter från fria radikaler. Fukten gör huden mjuk och smidig samtidigt som elasticiteten förbättras. Dessutom motverkas uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Slutligen arbetas ett serum in i huden med hjälp av något ökat lufttryck. Serumet är återfuktande, berikat med en speciell kombination av örtextrakt, Panthenol (vitamin B-5) och vitamin E. Kombinationen påskyndar förnyelseprocessen i huden och bidrar till skydd mot antioxidanter. Malvaextrakt gör huden mjuk, tea tree oil rengör och lugnar medan Nesrin garanterar maximal återfuktning.

Vilka hudproblem kan åtgärdas med den djuprengörande Hydra Skin Glow Ansiktsbehandlingen?

▶️ Tilltäppta porer (pormaskar)
▶️ Överdriven talgproduktion
▶️ Acne
▶️ Vita och svarta finnar
▶️ Hyperpigmentering
▶️ Acneärr
▶️ Torr och känslig hud
▶️ Ojämn hudfärg och rodnad
▶️ Fina linjer och rynkor
▶️ Påsar under ögonen

Vilka andra fördelar har Hydra Skin Glow Facial behandling?

Det är skonsamt men ändå väldigt effektivt och därför ett bättre alternativ jämfört med tuffare ansiktsbehandlingar. Här kan nämnas laser och olika typer av peeling som båda kan orsaka irritation och rodnad upp till ett par dagar efter det aktuella ingreppet. Nedan är några av anledningarna till varför folk i allmänhet älskar Hydra Skin Glow Facial:

Fungerar på alla hudtyper oavsett om du har känslig, torr eller fet dito eller problem som akne.
Samma fantastiska resultat varje gång. Eftersom det mesta av behandlingen är beroende av Hydra Skin Glow Facial-teknologin uppnås samma goda resultat varje gång.
Ingen väntetid. Detta är ytterligare en anledning till att behandlingen är så populär. Faktum är att man kan sminka sig samma dag om man vill, men de flesta är så nöjda med lystern i sin hud efter behandlingen att de avstår från att täcka över den.
Omedelbara resultat. Eftersom behandlingen är icke-penetrerande (icke-invasiv) kan du se de positiva resultaten direkt. Vi rekommenderar metoden inför stora evenemang som bröllop tack vare den glänsande, hälsosamma looken.
Det ska tilläggas att visst obehag kan upplevas under själva behandlingen, men efter den är det bara att återgå till sina dagliga rutiner utan att behöva vänta på en tidskrävande läkningsprocess.

Biverkningar – nej!

Inga biverkningar har heller observerats. De flesta andra ansiktsbehandlingar, särskilt de som innehåller extraktioner, har biverkningar. Kanske hade du en ansiktsbehandling innan en fest, ett event eller liknande och hoppade över extraktionsdelen av rädsla för smärtan och rodnaden. Detta är inget du behöver oroa dig för med Hydra Skin Glow Facial-proceduren. Snarare är behandlingen avslappnande och känns mer som en lätt massage. Hydrafacial ger också ett betydligt bättre resultat än andra ansiktsbehandlingar och utan vare sig smärta eller risk för inflammation. Valet är alltså ganska enkelt.

Hur ofta ska du göra Hydra Skin Glow Ansiktsbehandlingar?

Om du aldrig har gjort den här typen av behandling tidigare kan det vara fördelaktigt att börja med två till fyra Hydra Skin Glow Facials per månad i cirka tre månader. Efter detta har huden troligen fått en bättre allmänstatus än tidigare och efter det räcker det med en gång i månaden.

HydraSkin Golw Facail Pris 1495 SEK, Paket 3 behandlingar 3750 SEK
WhatsApp Image 2024-02-04 at 9.03.18 PM.jpeg
WhatsApp Image 2024-02-04 at 9.03.28 PM.jpeg
WhatsApp Image 2024-02-04 at 9.03.23 PM.jpeg

Carbon Peeling (Hollywood peeling)

Carbon Peeling är en innovativ behandling som är i princip smärtfri med minimal eller praktiskt taget ingen läkningstid. Fördelarna är många för individer med fet hud, pormaskar, förstorade porer, trött och matt hudstruktur eller med akne i ansiktet eller på kroppen. Behandlingen är också ett perfekt sätt att exfoliera och fräscha upp huden.

Resultatet är en direkt förbättring av hudens lyster och huden känns mjukare, slätare och fastare.
Metoden bygger på att ett lager av kollösningen appliceras på huden. Sedan väntar du ett tag medan vätskan tränger djupt in i porerna. Ljuset från lasern attraheras av kolpartiklarna och dras till dem. Träkol har förmågan att absorbera olja och föroreningar djupt inne i porerna. När lasern rör sig över det behandlade området och hittar och förstör kolpartiklarna tar dessa partiklar med sig allt material som absorberas i vätskan. Som nämnts resulterar behandlingen i ett antal fördelar, bland annat följande.
Exfoliering:

När kolpartiklarna träffas av lasern skickar de bort döda hudceller och pormaskar samtidigt som de effektivt exfolierar huden. Resultatet är mjukare, blankare hud med minskad porstorlek och en betydligt jämnare hudton.

Föryngrad hud:

Kolpeeling träffar även hudens djupare lager och stimulerar därmed också den naturliga produktionen av kollagen. Detta skapar i sin tur en fastare, fylligare hud med minskade linjer och rynkor som gör huden fastare och ser strålande ut.

Effektiv mot akne och fet hud:

Värmen som ingår i behandlingen ger ytterligare två fördelar. Det minskar de bakterier som är den främsta orsaken till akne, vilket gör det lättare att behandla framtida finnar och finnar. Genom att minska produktionen av fett från huden minskar också risken för att porerna täpps igen. Behandlingen kan utföras var som helst på kroppen inklusive rygg och bröst.

Precis som med alla hudbehandlingar måste även kolpeeling kompletteras med en bra rutin för att ta hand om huden och använda en kräm med hög solskyddsfaktor dagligen.

Ett synligt resultat kan förväntas direkt efter första behandlingen, men för maximal effekt som håller längre rekommenderas regelbundna behandlingar.

Carbon Peeling Pris 1495 SEK, Paket 3 behandlingar 3750 SEK
WhatsApp Image 2024-02-04 at 9.29.13 PM.jpeg
WhatsApp Image 2024-02-04 at 9.29.22 PM.jpeg
WhatsApp Image 2024-02-06 at 1.53.24 AM.jpeg

Dermaplaning

Vad är dermaplaning?
Dermaplaning är en snabb, smärtfri och säker behandling som kan göra underverk för din hud. Den är icke-invasiv (d.v.s. icke-penetrerande), utan kemikalier och exfolierar överhuden manuellt på djupet samtidigt som proceduren befriar huden från de så kallade Vellushåren. Dermaplaning erbjuder alltså en ovanlig kombination av hudföryngring i allmänhet tillsammans med fördelarna med att ta bort hår från huden.
WhatsApp Image 2024-02-04 at 10.18.59 PM.jpeg
Dermaplaning utförs med ett sterilt skalpellblad (kasseras efter varje behandling). När bladet används skrapas det yttersta hudlagret bort. Denna består av döda hudceller som avlägsnas med fjäderlätta rörelser. Kvar blir en mjuk och slät yta. Proceduren är mycket anpassningsbar och kan utföras på ett litet område såväl som på hela ansiktet.

Dermaplaningbehandlingen gör huden slätare än andra exfolieringstekniker tack vare att håret avlägsnas. Ingen läkningsprocess behövs och resultatet blir alltid mjukast möjliga hud.

Med andra ord – Dermaplaning är säkert för alla hudtyper och rekommenderas för alla som önskar en icke-invasiv, prisvärd, föryngrande behandling som fokuserar på snabba behandlingssessioner utan läkningsprocess efteråt.

Sammanfattning av fördelarna med Dermaplaning

Manuell exfolieringsteknik
🔘 Tar bort smuts från ytan med ett speciellt skalpellblad
🔘 Ökar hudens förmåga att ta upp nödvändiga ämnen
🔘 Minskar omedelbart uppkomsten av fina linjer och rynkor
🔘 Förbereder huden för andra behandlingar
🔘 Skapar ett friskare och mer strålande utseende
🔘 Korrigerar hyperpigmentering
🔘 Fungerar även för gravida kunder då inga kemikalier används

Vanliga frågor

När kan Dermaplaning inte användas?

🔘 För klienter med aktiv akne
🔘 För nickelallergiker
🔘 För personer som genomgår Accutane-behandling – måste vänta i 6 månader efter avslutad behandling
🔘För dig som har flera utslag som ligger över hudnivån
🔘 För personer med rosacea eftersom behandlingen kan göra huden ännu mer irriterad och röd.
🔘 För dig som regelbundet får munsår och inte använder anti-herpesmedicin. De kan boka en ny tid 24 timmar efter påbörjad behandling med ovan nämnda medicin.
🔘 För klienter med obehandlad diabetes.
🔘 För personer som genomgår behandling för cancer.
🔘 För personer som har någon form av infektion i huden och närliggande vävnader.
🔘 För dig med autoimmuna sjukdomar som påverkar huden, såsom sklerodermi, vaskulit och psoriasis.
🔘För personer med Lupus, Erysipelas, aktiv dermatit och rosacea.
🔘 För personer som lätt får keloidärr.

Hur skiljer sig Dermaplaning från Microdermabrasion?
Det är två helt olika behandlingar. Dermaplaning använder en skalpell för att ta bort döda hudceller, mikrodermabrasion "sandpapper" huden med hjälp av ett verktyg med ett speciellt huvud - antingen en diamantspets eller en kristall. Fina partiklar kan skickas mot huden genom en luftblåsning eller så används ett verktyg direkt på huden. Oavsett metod är målet att exfoliera hudytan.

Mikrodermabrasion skapar friktion, tryck och sug under behandlingen och resulterar i en lätt rodnad. Denna behandlingsform blir allt mer sällsynt eftersom den kan orsaka komplikationer som infektioner och ärrbildning.

Dermaplaning är däremot inte aggressivt och ger en djuprengörande exfoliering utan biverkningar. Det skiljer sig från alla andra liknande behandlingar eftersom det inte finns några kemiska produkter, sug eller kristaller under proceduren.

Hur skiljer sig Dermaplaning från Peeling?
Dermaplaning är en manuell exfolieringsprocess som inte använder vare sig syror eller enzymer för att ta bort de döda hudcellerna. Den peeling som uppstår sker under behandlingen, medan en peeling kan resultera i en dramatisk reaktion dagarna efter ingreppet.

Vad kan jag förvänta mig under behandlingen?
Dermaplaning är en smärtfri behandling som inkluderar djuprengöring, professionell exfoliering följt av en återställande procedur och avslutad med en unik vårdande hudbehandling skräddarsydd efter kundens speciella behov.

Behandlingen i punktform:

Patienten lägger sig på behandlingsbänken
Manuell dermaplaning påbörjas sedan. En skalpell används för att skrapa bort huden med fjäderlätta rörelser. Detta pågår i cirka 20 till 30 minuter i genomsnitt under vilken huden exfolieras.
Huden behandlas sedan med produkter som har en lugnande effekt. Denna del av behandlingen kan skilja sig beroende på klientens hud.

Vad kan jag förvänta mig efter behandlingen?

Som med alla andra behandlingar varierar resultaten individuellt. Oavsett detta syns de positiva resultaten av ingreppet omedelbart – det kan förekomma en lätt rodnad i ungefär en timme efteråt, hur länge beror dock på hur känslig huden är. Kom också ihåg att din hud under åren har fått ackumulerade skador som skiljer sig åt beroende på hur du har bott och var du bor.

Ofta ser huden betydligt ljusare ut efter behandlingen, men det tar normalt några dagar innan det slutliga resultatet syns. För personer med akne kan lätt fjällning uppstå runt de aktiva områdena i cirka 24 timmar men det försvinner alltid.

Efterbehandlingen består av olika serum – huden är mycket mer mottaglig för denna typ av aktiva hudprodukter efter behandlingen eftersom rengöringen har skett på djupet.

Är det möjligt att utföra behandlingen själv?

Troligtvis kommer du inte att uppnå det resultat du önskar och det är också förenat med vissa risker. Det är ofta så att skärsår och andra skador uppstår på grund av brister i kunskap och erfarenhet. Speciellt när det gäller att hantera verktyget och förbereda huden. Det gör också att risken för infektion, komplikationer och smärta är mycket större om man försöker utföra behandlingen själv.

Hur ofta ska dermaplaning utföras?

Var fjärde till femte vecka. Behandlingen tar bort 2 till 3 veckors döda hudceller. Du bör sedan låta huden genomföra en hel normal cykel i 28 dagar innan du upprepar behandlingen.

Postvårdshem efter behandling

Din hud kommer att kännas fantastisk efter behandlingen, men läs följande råd efter behandlingen. Det kan finnas en lätt klåda eller brännande känsla i 24 timmar efter ingreppet. Detta är helt normalt.
När du tvättar ansiktet, använd en mild, godkänd produkt. Skölj huden lätt (endast med vatten) och klappa den torr – skrubba inte.

Undvik simbassänger i 24 timmar - detta för att undvika klor.

Inget smink under 24-48 timmar.

Undvik aktiviteter som gör att du svettas rejält i tre dagar – till exempel bastu eller tuffa träningspass.

Huden blir känsligare eftersom vi har tagit bort en av de naturliga skyddsbarriärerna. Så undvik för mycket solsken. Solskyddsmedel måste användas när man går utomhus, nivå 30-50 rekommenderas. Du bör göra detta i 1 till 2 veckor efter behandlingen. Bär gärna solglasögon och/eller keps.

Undvik att vaxa ansiktet i 7 dagar.

Inga exfolierande behandlingar under 1 vecka (till exempel olika scrubs).

Dermaplaning Plus Skin Boost pris 1495 SEK
WhatsApp Image 2024-02-04 at 11.43.36 PM.jpeg
WhatsApp Image 2024-02-04 at 11.43.41 PM.jpeg
WhatsApp Image 2024-02-04 at 11.43.32 PM.jpeg
bottom of page