top of page
WhatsApp Image 2024-01-22 at 2.50.34 AM.jpeg

Massage

Det är stor skillnad på thaimassage och thaimassage, något som alla som upplevt olika thaimassörer på plats i Thailand kan intyga. I grund och botten är denna massage fantastisk för både fysisk hälsa och psykiskt välbefinnande – efter behandlingen känner man ofta att man blivit återfödd – men kvaliteten beror såklart på den som utför massagen.
I Malmö kommer du garanterat att få den bästa thaimassagen hos oss – vi lägger stor vikt vid kvalitet och att massagen är anpassad till den som ligger på massagebänken. Du är hjärtligt välkommen att boka en behandling för det är det bästa och enda sättet att testa hur bra vår massage är.

Att bry sig om våra kunder är alltid första prioritet. Plus Beauty väljer därför att massera med den exklusiva mandeloljan för flertalet behandlingar. Vi har även uppgraderat och använder varm olja i vissa typer av massage. Detta ger en mer avslappnande känsla och terapin blir mer helande än någonsin tidigare.

Deep Sports Tissue Massage

WhatsApp Image 2024-01-23 at 3.11.56 PM.jpeg
Terapeutisk djupsportmassage är en massageteknik som fokuserar på att behandla och därigenom motverka smärta i mjukdelarna. Värkarna beror ofta på skador och slitage i samband med fritidsaktiviteter och arbete. Massagen hjälper till att minska muskelstelhet och att få en avstressande och avslappnande effekt genom att sänka puls och blodtryck.

Behandlingstid Pris
30 min massage 495 kr
60 min massage 750 kr

Varm arommassage med oljeljus

WhatsApp Image 2024-01-23 at 3.24.27 PM.jpeg
En upptäcktsresa för sinne, kropp och själ. Ett ljus skapar inte bara en speciell atmosfär, utan ger också en känsla av välbefinnande och avkoppling. Aroma Oil ljusmassage kombinerar fördelarna med avslappningsmassage, aromaterapi och behandling med värme. Värmen från ljuset mjukar upp kroppens vävnad, får musklerna att slappna av och har även vissa smärtlindrande egenskaper. Den aromatiska oljan som frigörs från ljuset hjälper till att återställa hudens naturliga skyddande lager. Massagen förbättrar blodcirkulationen, hudens elasticitet och utseende. Efter behandlingen kan du förvänta dig att din hud är återfuktad, mjuk och silkeslen.

Behandlingstid Pris
60 min massage
Rosarom 850 kr
Lavendelarom 850 kr
Sandelträarom 895 kr

Fotmassage

WhatsApp Image 2024-01-23 at 3.26.47 PM.jpeg
Kraften i massörens händer appliceras försiktigt och exakt på specifika nervändar på fotens botten. Varje del av foten är kopplad till en annan, ofta avlägsen, del av kroppen. De specifika punkterna under foten påverkar vitala organ och kroppens muskler. Till exempel kan massage av foten av en tå väcka nerven som styr luftrören och lungorna, en knoge längs fotleden kan lindra ryggsmärtor och främja bättre hållning. Thai fotmassage ger fötter och ben den vård och uppmärksamhet de förtjänar. När allt kommer omkring är de människokroppens pelare.

Behandlingstid Pris
30 min massage 495 kr
60 min massage 750 kr

Aromoljemassage

WhatsApp Image 2024-01-23 at 3.30.31 PM.jpeg
Det är inte bara aromen som påverkar hjärnan genom dess förmåga att skapa en harmonisk och stämningshöjande atmosfär, eteriska oljor kan även ha farmakologiska effekter. De främjar avslappning och välbefinnande, lindrar muskelsmärtor och ökar kroppens energi. De olika oljorna har alla sina läkande egenskaper. Välj olja efter hur du mår och efter de effekter du förväntar dig. Till exempel har lavendel en lugnande effekt medan citrongräs har en upplyftande effekt (bra för jetlag).

Behandlingstid Pris
30 min massage 495 kr
60 min massage 750 kr

Gravid massage

WhatsApp Image 2024-01-23 at 3.35.47 PM.jpeg
När en kvinna är gravid genomgår hennes kropp många förändringar, men även psyket och andligheten påverkas. De fysiska förändringarna kan orsaka stress och obehag hos den blivande mamman. Massage är då ett underbart sätt att lindra många av dessa åkommor och skapa en känsla av välbefinnande.

Behandlingstid Pris
30 min massage 495 kr
60 min massage 750 kr

Exclusive Massage Boost

WhatsApp Image 2024-01-23 at 3.55.49 PM.jpeg
Skäm bort dig själv eller någon du älskar med detta helkroppspaket. 90 minuter med kropps-, huvud-, ansikts- och fotmassage. En totalbehandling för både kropp och själ. Utvecklad för att ge avkoppling i vår stressiga vardag.

En delikat kombination av våra fantastiska behandlingar. Tillsammans ger de kroppen en total genomgång från topp till tå. Kroppens stora muskler kommer till sin rätt samtidigt som huvudet och fötterna får sin välförtjänta uppskattning. Vi kan garantera en känsla utöver det vanliga där även sinnet berörs djupt. Det är som man säger "ett sunt sinne i en frisk kropp".

Behandlingstid Pris
90 min massage 1 295 kr

Facial spa back & head scalp massage

Ansiktsspa, kombinerad behandling, inklusive rygg- och hårbottenmassage.

Massagen förbättrar blodcirkulationen, vilket i sin tur hjälper till att ta bort muskelsmärtor orsakade av fysisk ansträngning. Massagen får musklerna att slappna av, vilket förbättrar både rörlighet och flexibilitet. Avslappnade muskler gör det också lättare för personer med sömnproblem att somna.
Det är också bevisat att massage ökar nivåerna av endorfiner som ger större välbefinnande och en känsla av harmoni.

Hårbottenmassage är förmodligen den mest föryngrande och avslappnande massagebehandling du kan få. Det hjälper till att stimulera nerverna och blodkärlen under hårbotten samtidigt som det slappnar av musklerna runt huvudet. Även de små musklerna är mottagliga och svarar bra på massage.

Så vad betyder "Ansiktsspa"? En ansiktsbehandling är ett förskönande hudingrepp som rengör porerna, exfolierar döda hudceller, återfuktar huden (även på djupet) och stimulerar hudens förnyelseprocesser.

Fördelarna med en ansiktsbehandling:

▶️ Färre fina linjer och rynkor
▶️ Förhindrar utbrott av akne
▶️ Bättre blodcirkulation
▶️ Bättre dränering av lymfan
▶️ Yngre, fräschare hud
▶️ En mer strålande hud

Det är dock viktigt att komma ihåg att vi alla är individer med olika tillstånd och det gäller inte minst huden. På Plus Beauty går vi tillsammans igenom vilken behandling som passar din hud bäst för att nå de optimala estetiska målen. Vi erbjuder ett brett utbud av ansiktsbehandlingar utformade för att hjälpa dig att se bäst ut.

Vi rekommenderar att du regelbundet unnar dig en ansiktsbehandling ungefär en gång i månaden för optimala resultat. Det ger hudcellerna möjlighet att regenerera och läka inför nästa ingrepp, vilket i sin tur gör att din hud ser friskare och friskare ut under en längre tid.

För mer information om våra ansiktsbehandlingar vänligen kontakta Plus Beauty och boka tid för en konsultation eller, ännu bättre, boka tid online nu!

Behandlingstid Pris
90 min massage 1 695 kr
bottom of page