top of page
WhatsApp Image 2024-02-04 at 6.46.28 PM.jpeg

Plasma Fibroblats

Många hudproblem uppstår när vi blir äldre. Ett vanligt problem för kvinnor i trettio- och fyrtioårsåldern är överflödig hud i ansiktet.

Vissa områden tenderar att bli sladdriga, hängiga och oelastiska. Det gör också att huden samlas i veck som gör att ansiktet ser skrynkligt och gammalt ut.

Denna typ av problem kan dock enkelt åtgärdas med fibroblasttekniken.

Den rekommenderas även av många hudläkare tack vare att den är smärtfri, utan biverkningar och att resultatet håller länge.

Vad betyder Fibroblast-teknik?

Även känd som plasma hud åtstramning, är proceduren en metod som involverar användning av plasma för att avlägsna överflödig hud som har samlats på olika delar av kroppen. Hudtonen är också förbättrad så att den ser mjuk och glänsande ut. Ingreppet minskar också bristningar och ärr efter akne.
WhatsApp Image 2024-02-04 at 7.28.13 PM.jpeg
WhatsApp Image 2024-02-04 at 7.28.18 PM.jpeg
WhatsApp Image 2024-02-04 at 7.28.23 PM.jpeg

Hur fungerar metoden?

Fibroblasttekniken tillämpas med hjälp av en handhållen enhet. Verktyget skickar elektrisk spänning (volt) till luften för att skapa en ljusbåge. När detta upprepade gånger träffar de lösa delarna av huden skapas en rad små punkter som utlöser en omedelbar sammandragning och uppstramning av huden.

Genom denna process ser de behandlade områdena yngre och fräschare ut. Plasman stimulerar även hudens fibroblaster att producera mer kollagen, vilket i sin tur leder till fastare och vackrare hud.

Vilka områden kan behandlas?

Beroende på dina val och din kropps behov kan denna icke-kirurgiska metod vara mycket fördelaktig för:

Ögonen med fokus på övre och nedre ögonlocken
Kråksparkar och rynkor i pannan
Hängande hud på magen, speciellt efter en graviditet
Lös hud på halsen
Nasolabiala rynkor
Slappande hud på kinderna och käklinjen
Slappande hud på kinderna och käklinjen
Bristningar

Fördelarna med plasmahudstramning

Metoden är mycket effektiv för att behandla ett stort antal olika hudproblem. Ingreppet är en icke-kirurgisk uppstramningsmetod som föryngrar huden genom att producera nytt kollagen samtidigt som man blir av med slapp och gammal hud. Nedan är sju fördelar med fibroblastteknik.

Mjuk "kirurgi"

Ingreppet kallas även "Mjuk kirurgi" eftersom det inte innebär några kirurgiska verktyg eller ingrepp. Den är helt icke-invasiv och behandlar huden utan att skära eller göra kirurgiska snitt för att behandla den. Det gör att det inte finns någon risk för framtida ärr. Metoden är också betydligt billigare och säkrare än plastikkirurgi och risken för biverkningar är minimal.

En behandling utan smärta

Många klienter undviker olika typer av behandlingar av rädsla för smärtan. Det är med andra ord ett stort plus att denna speciella procedur är helt smärtfri med hjälp av en speciell bedövningskräm. Du kommer inte att känna något obehag eller smärta eftersom hela behandlingen är icke-invasiv.

Kort behandling

Tiden för en behandling varierar mellan 30 och 40 minuter, beroende på område och hudtyp. Resultaten är omedelbara och skillnaden i hudfärg är en av de mest synliga. Jämfört med de flesta krämer och andra behandlingar som tar flera månader att uppnå avsedd effekt, ger fibroblastteknologin dig omedelbart mjukare och fastare hud. Det är nästan ett mirakel hur en så snabb behandling kan ge så direkta och anmärkningsvärda resultat.

Kan användas inom flera olika områden

Ett stort antal kunder har använt plasmahudstramning på flera områden av kroppen. Även om ansiktet är den vanligaste platsen för behandlingen, fungerar den lika bra på andra delar av kroppen där det finns överflöd av hud. Två bra exempel är huden på armar och nacke, som också kan behandlas och dras åt effektivt.

Korrigerar även andra hudproblem

Förutom att behandlingen är utmärkt för att ta bort och strama upp överflödig, lös hud, har den även flera andra bra egenskaper. Metoden har visat sig vara effektiv för att minska/ta bort acneärr, fläckar och även bristningar i huden. När huden stramas åt krymper prickarna och ärren så mycket att de knappt syns längre.

Kort period för återhämtning

Olika behandlingar har olika biverkningar. Även om fibroblaster är minimala om inte obefintliga. Det behandlade området kan visa lätt rodnad och svullnad, men normalt försvinner dessa efter bara ett par timmar. Ibland kan små prickar dyka upp på huden, men de stannar oftast bara i en vecka, varefter knölarna faller av och fräschare hud kommer fram. Metoden rekommenderas inte för mörkhyade eftersom det finns risk för hyperpigmentering.

Långvarigt resultat

Efter tre eller fyra sessioner med din hudläkare eller hudexpert är du redo för världen med din nya glödande hud. Efter cirka åtta veckor kan du se det slutliga resultatet. Detta kommer att pågå i minst 1 – 2 år, även om det inte är fråga om något kirurgiskt ingrepp.

Plasma Prislista

tt.png
bottom of page