top of page

Om PlusBeauty

Body & Soul Beauty Relaxation
På PlusBeauty AB är vi dedikerade till att förse våra kunder med skönhetstjänster av högsta kvalitet. Vår salong erbjuder en rad olika behandlingar, inklusive ansiktsbehandlingar, massage, vaxning, lasertatueringborttagning, Phiremoval PMU-borttagning, mikronödande RF och plasmafibroblaster.

Vi gör allt vi kan för att du som kund ska bli nöjd. Vi på Plus Beauty är måna om att alltid erbjuda bästa möjliga service och vi gör allt vi kan för att du som kund ska bli nöjd.

Vi hoppas att du hittar allt du letar efter!
WhatsApp Image 2024-01-22 at 1.52.43 AM.jpeg
Vi har ett mycket brett och varierat utbud, så vi är säkra på att du kommer att hitta något du gillar. Vi erbjuder bland annat massage av olika slag såsom sportmassage, oljemassage och thaimassage för att nämna några.

Andra tjänster är vaxning, borttagning av tatueringar som kallas Phi Removal & Laser, ansiktsbehandlingar, inklusive Philings (Microneedling och Plasma Pro Fiberblast (PhiIon) och laser hudföryngring, inklusive Hollywood peeling

Vår historia

Vi har älskat varje minut av vår resa som nu har pågått sedan hösten 2015. Det var i augusti i år som jag öppnade min salong. Sedan som massageterapeut med idrottsmassage som specialitet. Att vara massör är dock ett fysiskt krävande jobb och konkurrensen i Malmö är ganska tuff.

Vad man ska göra, ja, hitta nya områden att arbeta med och bredda utbudet av tjänster. Eftersom jag alltid varit intresserad av skönhet och själv tagit hand om mitt utseende kändes det naturligt att söka utbildning inom detta område.

Det fanns kurser i Belgrad, Thailand, Stockholm och via Internet. Eftersom kvaliteten på kunskapen är av yttersta vikt har majoriteten av kurserna tillhandahållits av PhiAcademy, inklusive de som rör microneedling & Plasma fibroblaster, PhiIon och PhiRemoval PMU&TATTOO Removal.

Med flera års erfarenhet under bältet inom varje område är jag idag glad över att kunna konstatera att mina kunder är nöjda och att många av dem kommer till mig igen och igen och igen. Det gäller faktiskt såväl massage, vaxning som de rena skönhetsbehandlingarna.

Vi på Plusbeauty har alltid haft och har som mål att erbjuda våra tjänster och genom dessa säkerställa att våra kunder blir nöjda. Vi gör allt som står i vår makt för att uppfylla alla förväntningar.

Tack vare vårt breda utbud är vi säkra på att du kommer att vara nöjd med att ha valt oss. Ta en närmare titt på vår hemsida, och om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Jobbar Med Hjätat!

Detta kan möjligen se lite konstigt ut vid första anblicken men jag tror att det är så det måste vara. Det krävs ett engagemang, en vilja att göra kunden nöjd och nöjd. Det är viktigt att se varje individ individuellt, med deras behov och krav. Det som passar den ena passar inte den andra.

Skapandet måste komma inifrån, från hjärtat! Det är likadant med massage, det får aldrig bara vara tekniskt utan känslan måste alltid finnas där!!
bottom of page